05 September, 2012

Posvajanje :)

Danas sam tako hepi! Bolesna sam, balava, grlo me boli ali hepi, hepi! Zašto? Jer tamo negdje vani se nalazi jedno malo smeđe klupko radosti s ogromnim okicama koje će me za dva tjedna zvati "mama" iliti "mjau" :D

Tako je - usvojili smo predivno malo mače :) D i ja smo imali jedno 10 rasprava o macama. Oboje želimo ali je to uvijek bilo hoćemo ovak ili onak, prvo smo mislili kupiti pa je bilo preskupo, pa smo gledali za usvajanje pa su bile samo stare mačke (iako su i one predivne ali trenutno želim malo mače). I tako smo jučer opet počeli raspravu i gledam ja po njuškalu mace za usvajanje i ugledam ovu - odmah sam se zaljubila. Ali browsam još malo, našla neku koja je bliže, zvala gospođu a ono mačence već usvojeno, par sati nakon što je dala oglas. I rekoh, suđeno nam je ovo, pošaljem mail i slobodno je! :)


Slika s Njuškala :)

Mačence nije iz Zagreba pa će nam ga dovesti. Suđeno je da u našoj obitelji jedini pravi purger bude moj dragi :D Ovaj vikend, ako ja budem bolje a D ne uhvati prehladu od mene, idemo u shopping po mačje stvari :) Već vidim kak ću ga razmaziti :D

Jedva čekam da stigne i da mi cijuće takvo malo po stanu :)

36 comments:

  1. =^.^=

    Hoću i ja mače malo, samo mi ne daju. :/

    ReplyDelete
  2. dobrodošla mala mica! kako će se zvat?

    ReplyDelete
  3. Aj kako je slatka! Sad ćeš ti biti mamica :). Joj, sad ide biranje imena, o je najvažnije. Kako će se zvati? Hoće li bit nešto klasično kao Pahuljica ili neko totalno awesome ime :)?

    ReplyDelete
  4. ima tako zarazan pogled! uživat ćete!!!

    ReplyDelete
  5. Cicamaca <3 Aaa, kupovina stvari za mace, super!;)

    ReplyDelete
  6. Sjo već vidim kako ti piški na posteljinu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha neće, bit će lijepo habsburški dogojena :D

      Delete
  7. I ja imam jedno malo mače i vidjećeš koju će ti radost donijeti :) i da nam javiš čim stigne kući kako se snalazi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne brini, bit ću davež na blogu ko one majke kad prvi put dobiju bebu xD

      Delete
  8. misty, imaš nagradicu na mom blogu ;)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Kaže vlasnica da je smeđa, meni izgleda crno pa ćemo vidjeti :D

      Delete
  10. Ja sam baš sinoć gledala divnog bijelog mačka, baš mi ga žao bilo! Svaka čast što usvajaš macu i spašavaš maleni život!

    ReplyDelete
  11. <3 Cuteness overload <3

    ReplyDelete
  12. Divno je! Mi smo na kampu nasli dva mala kuceta, pa smo zvali azil da ih sredi i da oglas za usvajanje...bilo je pretesko dati ih! :(
    Svaka vam cast! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vjerujem ali opet kad bi zadržali sve životinjice koje su nam slatke mislim da bi sve bile ko one lude britanske babe koje žive na balkonu jer im je u kući 50 pasa i mačaka :D Valjda će peseki nać topli dom ubrzo :)

      Delete
  13. Joooooj blago ti seee!! Zavidim ti! I ja bih jednu malu macu... ova tvoja buduća je preslatka :))

    ReplyDelete
  14. vau, cestitam na prinovi:)
    gledaj onog lika na Animal Planet sto je kao cat whisperer, ne mogu da se setim kako se zove, da vezbate vaspitavanje. mislim da emisija ima neko bzvz ime kao My Cat from Hell, ali je jako korisna. volela bih da je postojala kad sam ja mog mucenika vijala o stanu, mnogo bih stvari drugacije odradila :)

    ReplyDelete
  15. Isusek što je mala maca, preslatka je.. malo kasnim pa vidim da je već kod vas ali vjerujem da je to vrijeme do njezinog dolaska jako dugo trajalo.. bar se ja ne bi mogla dočekati tog dana :)

    ReplyDelete