10 September, 2012

Welcome Little Puci

Ako je itko sumnjao tu sam da pobijem te sumnje - danas će biti jedan totalno mačka-mama i awww i divite se mojoj maci post xD

Jučer u 22h stigla je naša Puci :)



Siroče malo, sva je bila isprepadana kada smo ju donjeli u stan. Pustili smo ju nek sve pronjuška i gledali kako malim capicama hoda po stanu ♥ Zatim sam ju odnjela do njenih zdjelica s hranom i vodom i tu se dobro napila vode ali je hranu samo onjušila. Potom sam ju odnjela do wc-a i odmah je znala što treba i sad ko majke koje pričaju kako im se beba ukakila ja s ponosom mogu reći da smo uspješno prvi put piškili xD

Maca je preslatka, živahna, lagano čupava ali kratkodlaka i ima predivne okice. Boji se svih igračaka koje smo joj kupili i zvonceta s ogrlice pa će ju dobiti kad se malo opusti. Najdraža zabava joj je zavući se pod stol u dnevnoj, ispod je crna staklena ploča pa se u njoj vidi i naganja samu sebe :)

Imali smo malu brigu kada se zavukla iza frižidera, izvučemo mi frižider a ono - ovi koji su nam pravili kuhinju nisu s te strane stavili ploču da zatvore onaj uski dio ispod elemenata i Pucika ofkors, šmug unutra. Ali uspili smo ju namamiti van i nagurati friđ nazad tako da ne može ni s jedne strane otići iza njega. Onda je otkrila da se može zavući iza regala u dnevnoj ali samo uz jedan rub pa smo ju pustili, tamo me ne brine ništa jer s te strane nema struje.

Pronjuškala je cijeli stan, našla si je zabavu - na stolicama u trpezariji nam stoje oni jastuci što su bili na stolicama na balkonu i s njih vise vezice s kojima ih se veže za stolicu. S tim se cijelo vrijeme igra. Onda tepišak u spavaćoj ima etiketu koja viri - ajme radosti i grickanja :D Sad evo trčkara iza mene po radnoj sobi, ovaj tepih joj je super za noktiće grebati. Stupić za grebanje ignorira :)

Jučer smo umirali od smijeha na neke njene stvari - tipa kad sam se ja zakašljala (jer me ova boleština još drži) a maca od straha skočila i okrenula se za 180 prema meni :D Ili kad smo se izvalili na kauč a maca ošla D-u iza dupeta i on ofkors ko svako muško okinuo a mačka u šoku pogledala mene pa njegovo dupe :D A on nije ni skužio da je mače iza njega xD

Nakon što je pila vode i obavila pi maca se jedno 4 puta popela na kauč, išla po rubu, sišla dolje i tak u krug i na kraju se zavalila u jastuke i zaspala :)

Kad smo išli spavat maca za nama. Kako imamo 2 jastuka u krevetu, na dormeovom spavamo a drugi je više za ukras, tak se maca fino popela meni na taj jastuk iznad i zaspala :D I cijelu noć je spavala oko nas, ili na podu ili gore na jastuku, oko 4 je spavala na mojoj guzici kak sam ležala potrbuške i ogrebala me jer sam se vrtila pa je valjd skliznula a ja sanjam da me cijepe xD I nije se popiškila po krevetu :)

Sad ujutro kad smo ustali, opet je pila vode i onda je digla rep i trcala vamo tamo po stanu kao opaljena da smo umirali od smijeha :D U regalu od dnevne se vidi u odrazu pa se malo borila sama sa sobom, malo je bila ispod stola i na kraju, kada je D otisao na posao, otisla u spavacu i mjauce. Dodjem ja a ona sva pospana me gleda, stisla se. Malo sam ju mazila i zaspi. Pa sam ju poslikala i ostavila da spava, mrva mala :)










Nisam mogla odoljeti xD


Da vidite kako je u biti mala :) Ne obračajte pažnju na nepospremani krevet :)





Nije dugo spavala, valjda 20 min i sad, kao što rekoh, trčkara tu oko mene i igra se sa mojom vestom koja mi visi sa stolice pa se mrda kak se ja vrtim :)

Uglavnom maca je super, ide stalno za nama, mjauče ak nas nema u sobi tak da joj ni ne treba zvonce, zaigrana je, naučila na wc iz prve, sad jos samo da pojede nešto i ja hepi :)

Eto, toliko o mojoj Puci, ispričavam se svima koji će vrtiti oči na ovaj post ali toliko dugo smo planirali našu Puci da jednostavno moram ovo izbaciti iz sebe xD A vjerojatno će biti još koji ovakav post :)

Šta ću, kad sam sada i ja ponosna majka :)

43 comments:

  1. ijooooooojjjjj i malu žiraficu ima!!!! umirem!! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Žirafica je u biti jedan od plišanaca koje imamo od prije, sad je baš dobro došla :)

      Delete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=3_gst-Ryh3g

    Žirafa najbolja.:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha totalno so it begins :D Die horror, die horrorrr xD

      Delete
  3. Oplakala sam ono sa žirafom koja jaše macu hahaha. Predivna je, ja bih još ovakvih postova, nije mi dovoljno :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koliko sam ju do sad slikala, mislim da ćete nakon 2 mj svi vikati da više prestanem postati išta o maci xD

      Delete
  4. Preslatka je <3 A na tebi totalno vidim slavonštinu, nigdje drugdje kod nas nisam čula ta imena na -ika i još masu varijacija riječi koje koristiš :) Baš mi lijepo bude doći tu, osjećam se ko doma :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa zna se od kud sam, neć nakon 3 dana u Zagrebu govoriti kaj xD

      Delete
  5. Ajme koja slatkica mala :) odvalila sam na sliku sa žirafom na leđima, jadna maca da zna što joj radiš dok spava haha :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidjela sam mali sombrero za mačke na eBay-u al na Pucikinu radost preskup mi je xD

      Delete
  6. Joj, samo piši, Puci je predivna. Očarala me :D

    ReplyDelete
  7. Ajme...oci...wow! <3

    ReplyDelete
  8. jao, Puci :))
    ovo je kao s malim djetetom, radite budalu od nje dok vam ne može vratiti;)

    ReplyDelete
  9. Predivno.....*-* Savrsena je, i bices odlicna mama....:))))

    ReplyDelete
  10. Jao, vidi zrnce :)
    Jos malo da se opusti pa kad pocne da brljavi..hihi..e, te slike hocu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidjet cemo, do sad je preskocila sve ono sto su svi lose govorili da ce biti a znas da ja ne volim te "vidjet ces ti jos" recenice tako da se ne brinem previse ;)

      Delete
    2. ma da, videces ti jos..cc..ko da si tigra usvjila :)) Nego mi mnogo slatki kad malo porastu i krenu da live sve i svasta. Tako ova moja zver probala juce da se igra s' kucetovim repom..i sad ima ogrebotine po njusci :))

      Delete
    3. Ju, mene nepismene :)
      Ma da
      usvojila
      love
      XD

      Delete
  11. Haha, znači nema mace koja ne voli spavati na ljudskom dupetu. :D Preslatka je i super pa ti nije popiškila posteljinu. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha očigledno nema, baš se fino smjestila :D

      Delete
  12. Slatko malo.Zbilja je slatka.Prrrrr!

    ReplyDelete
  13. Oh radosti! ^_^
    Uzivajte sa macom..svidja mi se ime skroz! :3

    ReplyDelete
  14. mica je prepreslatka <3 veselim se i budućim postovima ponosne majke o njenoj Puci :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogu napraviti tjedne dogodovštine male Puci :D

      Delete
  15. Kako je slatka!! Slobodno piši i fotografiraj, vidim da će biti zabavno :)

    ReplyDelete
  16. hahah predobar post, puci je preslatka :D

    ReplyDelete
  17. ma samo nek se neko usudi da prevrne ocima. joj, kako me sad uhvati zelja za ceskanjem, kako ti samo zavidim, i koliko je slatka pucika, ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :)

    ReplyDelete
  18. Ajme gle me što sam lijepaaaa! :) joooj!

    ReplyDelete
  19. Hoću i ja više postova o Puciki! Ja se na nju više raznježila nego da si o djetetu pričala haha

    ReplyDelete
  20. Baš sam se nasmijala i Puci ti je prava mačja ljepotica:))

    ReplyDelete
  21. Puci je preslatka, rastopila sam se gledajući fotkice i čitajući članak.. mala, čuvapa, crna s krasnim okicama.. baš vam je zabavno sad s njom. I ja sam za - može što više članaka s njom i njezinim dogodovštinama.. divna je i krasno ste joj ime dali :)

    ReplyDelete