27 March, 2012

Big Boobs, Big Problems

Časopisi i tv tvrde da danas cure trebaju biti a) mršave i b) imati velike grudi. Sve je puno savjeta kako napraviti bolji dekolte, koliko čarapa stane u jednu A košaricu i kako napudrati područje između sisa da baca fejk sjenu pa da izgleda punije.

ALI. Što je sa nama koje imamo veće grudi? Svi misle da je to kao neki dar - bravo, imaš sise! E pa nije sve tako krasno. Kao što bi mudri rekli - s velikim sisama dolazi velika odgovornost :) I nije tu samo riječ o bolovima u leđima i tragedijom kod pronalaska kjut donjeg rublja.

Jeste li ikad primjetili kako se, kada se na crvenom tepihu pojavi neka žgoljavica koja je stisnula mast sve od guzice, preko trbuha da bi napunila one dvije šljive koje ima u dekolteu, svi dive i govore vau kako elegantno izgleda dok neke koje imaju prirodno veće grudi proglašavaju neukusnima? Primjer:



Bljak.

Problemi s velikim grudima nikada nisu problemi kada ste s dečkom. S dečkom uvijek možete imati još malo viška :) Njima ne smeta. Problem nastaje kada ste npr na radnom mjestu. Želite obući nešto jednostavno i neupadljivo, evo npr bijeli topići su in. Kjut kombinacija, stavite gore ljetni sako sa 3/4 rukavima i lančić ili zgodnu narukvicu i super. Ne ako imate big boobs. Očekivanja budu ovo:



A stvarnost ovo:



Drugi dan vam bude neugodno što ste stavili sise "na izvol'te" pa se zakopčate do grla. I izgledate ovako



Ured nema klimu, u vražju repicu, otkopčate najgornje dugme na bluzi taman kad kolega ulazi u ured a ono



Faaaaak >_<

Znate sve one kjut push-up grudnjake i slična pomagala?



Ja ih mogu koristiti kao sretstvo za samoubojstvo gušenjem!



Normalno, nije sve tako loše - uvijek znate da vas vaša bolja polovica voli barem zbog jedne odn dvije stvari ;))





Prednosti su još i što možete hipnotizirati ljude s njima



Služe i za relaksaciju



Znaju biti praktične



I na kraju krajeva uvijek se možete dobro išprdati na vlastiti račun :)



Tragajući za sličicama za ovaj post naišla sam na ovo..



Znači da "netko tamo" zna da je dekolte nešto što se treba skrivati i promovirati u isto vrijeme. Meni ovo izgleda kao dobar proizvod za bauštelce - manje crack-ića bi s ovime vidjeli što je po meni puno gadniji prizor nego dekolte!

Iako je kod sisa uglavnom pravilo da su tu kad ste sa šefom/bratom/tatom/u crkvi a skrivaju se kada želite ići van/biti s dečkom i sl, svejedno ih trebamo voljeti kakve god da jesu - ipak su naše :)

35 comments:

  1. Joojj..kud u bolno mesto :) post je mogao i da se zove "muke po brushalteru" :)Znas kako izgleda kad pedeset kila i sise c+ pokusaju da nadju iole pristojan brushalter?? Horor, draga moja..Iz normalnih korpica isplivavaju na sve strane a u obim da stane joj jedna ja. I onda se upristojis za posao, a kad se nagnes sve se otkopcava ono srednje dugme na kosulji..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha znam znam, zato sam i napisala post xD A to srednje dugme, mislim da ga namjerno prave slabijeg pa se furtom otkopčava :D Danas mi se baš na bluzi na pol ulice stalno otkopčavao, hvala bogu pa sam imala majicu ispod još xD

      Delete
  2. Hahahhahahahahahhahah...dobro si me nasmijala s ovim postom!
    ja sam jedna od onih koje baš i nisu nešto specijalno obdarene grudima. Po mom mišljenu taman sam, ni malo ni puno, ali znam puno djevojaka koje baš imaju problema s tim, od bolova u leđima, pronalasku odgovarajućeg grudnjaka pa do oblačenja. Ne možeš na fax/posao svakakva! Stoga te totalno razumijem, ali nažalost nemam dobar savjet..nisam kompetentna :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja najviše patim za ovim jednostavnim majičicama koje na curama koje imaju male boobiez izgledaju tak fenci a na meni kao da idem na natjecanje za wet t-shirt xD Ili kad stavim duži lančić a on se izgubi među sisama, siroče :D

      Delete
  3. Joooj, bijela majica i očekivanja. :/

    ReplyDelete
  4. A tek muke po grudnjaku :(
    Ne želim ni započinjati tu temu koja graniči sa znanstvenom fantastikom/kvantnom fizikom/zdravim razumom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najdraži su mi oni kad ga obučem a pol boobiez-a mi "iscuri" pod pazuh xD

      Delete
  5. Hhahah, ovaj post ne smijem ni pokazati svojoj Emini, ona ima šljivice,a hoće lubenice. Otkako sam se udebljala grudi su mi narasle, i niko se ne žali osim mene. I još naći pravi grudnjak! Horor! I stvarno je problem šta obući da se ne bude vulgarno. Zato se okrećem majicama bez leđa :). I u pravu si što se tiče muškaraca, jednom sam pokazala ovaj strip onom mom i složio se. Pesin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni su narasle od kad sam se udebljala, u biti najviše bih i mršavila da se i one mal smanje. A sve cure na bivšem poslu mi zavide, njima sam u guzicu ode a ja zavidim njima :D Mi žene nikad sretne :)

      Delete
    2. ja jedna od tih kojima sve ode u guzicu, a kad smršavim, odu i nepostojeće sise, guzica ostaje...

      Delete
    3. Ajde nepostojeće sise bar možeš napuniti a ove prave ne moš ostaviti doma kad ti ne trebaju :)

      Delete
  6. Jojjj nekaaa vas što pišete ovakve postove, presmijem se!!!
    Slike su predobre, problem je velik. Ja ga jupi jej, nemam, ali brate čega se u gradu nagledam, fkt sisa na izvol'te, od onih dekoltea koji su na mjestu, do onih gdje je košulja, dux ili nešto otkopčano kod pupka - jer neki to vole bez grudnjaka promovisati... Valjda ako ne nađu onaj neki sexy čipkani, kao u svoje prijateljice koja ga oblači tek toliko da kaže da ga nosi, ne žele onda nikakav, pa se zalažu za sloboduuuuuu!!!!
    Nije svaka sloboda dobra, nije, nije...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaoo ja nikad ne bih van bez grudnjaka, mislim da bi ove moje pokušale pobjeći i plašiti narod xD

      Ali zbilja je problem u trgovinama pronaći majicu koja nema dekolte a da je ženstvena (daklem nešto osim t-shirt-a).

      Delete
  7. hahahahah, ubih se od smijeha!!! ali ja stojim na drugom kraju problema! moje šestašice su kudikamo razvijenije od mene. povlačim. petašice. ne smeta mi to uglavnom, no ponekad se poželim s nečim razbacat po gradu! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eo ja ti posudim svoje boobiez, vrati ih kad ti dosade xD

      Delete
  8. Hahahaha, di se mogu kupit ove antistresne boobiez? :D

    ReplyDelete
  9. big boobs, small boobs - nikak dobro..ja na svoju žalost (i nečiju sreću) spadam u ovu drugu kategoriju..nekad sam fkt očajna, pogotovo dok vidim kak su današnje klinke razvijene, a ono tek osnovna škola..ugl. hvala onome ko je izmislio push-up grudnjak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma zato manje bubiz rulaju jer ako ih nema moš ih nadograditi, a velike ne moš spremiti u ormar kad ti ne trebaju :)

      Delete
  10. Nažali se ti, a ja gledam u ova svoja dva prcmoljka, pa ti i dalje zavidim :P. Mada ja više volim vidjeti male grudi na djevojci/ženi, elegantne i tako to :P.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa bas o tome pricam, izgledat elegantno i imati big boobs znaci planirati satima kako s čim, pod što, na što iskombinirati. bljak :D

      Delete
  11. mda, prestala sam nositi bijele majice..prije nekih 15 godina. preko košulja uvijek ide nešto jer imam rupe između gumbiju. u biti, zahtijeva veću organizaciju pri oblačenju. ne možeš samo nešto nabaciti na sebe. mislim, možeš, ali učinak je neželjen

    ReplyDelete
  12. Jako zanimljiv post moram priznati :) Ja na neku sreću imam grudi srednje veličine, ali kako vi sa većima nezz,mogu samo zamislit :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma dobro nisam ni ja sad ono F košarice ali i ove C znaju bježati :) Gledajuć da je in imati A, C su ajme..

      Delete
  13. Ja imam malene grudi i moram priznati da samo ponekad poželim veće, ali me to brzo prođe...
    Oduvijek mi je bilo žao cura sa većim prsima, em su ih u školi dečki stalno šlatali i zezali, buljili, komentirali, bacali uvredljive šale, a i 20g poslije dečki su postali muškarci, ali se nisu promijenili i dalje pričaju gluposti samo su malo diskretniji...

    ReplyDelete
  14. Hahaha, delimo problem, svaka cast na postu, sve si ubola :D
    Najvise mrzim problem broj 1- sve sto navucem na sebe lako moze da bude neukusno, nema ono 'ja kjut romanticna bluzica lagana' vec skroz obrnut efekat, sto me izluuudjuje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A nisam ni pocela pisati o poluprozirnim stvarima kao bluze (koje su uvijek bar malo prozirne) pa u pol ljeta moraš nositi slojevito ako ne želiš da ti svi gledaju grudnjak :)

      Delete
  15. Osjećam tvoju muku... Bolna leđa, u svemu izgledam bar mrvu kurvasto... Al nitko se osim mene ne žali, fkors. Jer nitko osim mene satima ne kupuje grudnjak :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. E ovo si odlično rekla - bar mrvu kurvasto! To je izraz koji sam tražila! Ma da, sve moje kolegice su ono joj blago tebi a ja si mislim ono uf je, jako.. :)

      Delete
    2. E moram i ja da pohvalim sintagmu "mrvu kurvasto",nazalost! :D

      Delete
  16. I staneš pred studente a otkopča ti se košulja na sisama...sreća Božija da religiozno nosim potkošulju do maja mjeseca :)
    Naravno, broj veće košulje koje mogu normalno zakopčati mi vise s ramena i ostatka tijela...
    Ostalo si sve rekla. So čru. Suosjećam potpuno :(

    ReplyDelete
  17. hehehe, dobar post, lijepo sam se nasmijala :)a i dijelim tvoju bol :D

    ReplyDelete