12 March, 2012

Bolesna & Smotana Ja

Današnje vrijeme potpuno odgovara mom stanju - sivo i bezlično + kiša. Trenutno sam zamotana u deku, zavaljena na kauč, laptop u krilu, šalica lijevo, hrpa maramica desno. Ponestalo mi je ( Milford ) Wintergenuss čaja pa pijem onaj od mente. Taj mi je No2 ali sam treptala jutros mom D prije neg je otišao na posao da bih voljela Wintergenuss pa mi ga možda dofura kad dođe doma :)



Mrzim biti bolesna. Kod mene se prehlada uvijek pojavi na isti način - prvo mi iskoči groznica (bljak groznice) pa počnem šmrcati, onda mi od pirenja nosa nos počne izgledati kao da pripada Rudolfu i na kraju ako me grlo uhvati dodajte ovome i kašalj. Na sreću ovaj puta barem kašlja nema.

Jučer me skoro herc trefio. Upalim ja laptop i idem prebaciti neke slike s fotića na komp kad ono - USB portovi mi svi riknuli odjednom. Panikkk, panikkkk... Na sreću moj D je (dok sam ja u pozadini kukala kako ću sada morati kupiti novi laptop) čačkao po njemu i uspio sve srediti nekih 10 min kasnije. Uf, baš bi mi to sada trebalo! Što me podsjetilo da bih mogla backupirat slike i sl na prijenosni hard.

Jučer sam također preskočila vježbanje jer nisam bila nizašta, još sam u 21h ispekla palačinke jer sam bila gladna ko vuk - Jillian bi me ubila :) Ovo nam je prvi put da tako kasno nešto kuhamo. Od sveg tog pričanja kako pazimo što jedemo smo gladniji nego kad normalno jedemo i ne pazimo hehe

Nego, jesam li ja pričala kako sam ja smotana? Nisam? E, pa jesam :)



Ako postoji stvar u radiusu od pol metra od mene vjerojatnost da ću se ja lupiti o istu je cca 140% (Russian style ;)) Još kako sam blijeda "šljive" mi se vide na 2km i sva sam plava. Kako sam pri tome i smotana, stalno mi nešto ispadne, uglavnom meni na glavu/nogu/nešto. Pretprošle godine kada smo D i ja došli na more u viksu - D ode u wc a ja u kuhinju i normalno, ispadne mi soljenica u staklenu zdjelu 3 sekunde kako je on zatvorio vrata. I samo čuješ iz wc-a "Što si opet razbila?" a ja ono - ništa, ništa :) Di bi ja nešto razbila božmesačuvaj :D

D se pak pokazao spretnim u "ubijanju" naših figurica. U radnoj sobi imamo malu patku koja sjedi na prozoru i ima ispružene noge. Jednom prilikom je ostavio otvoren prozor i vratio patku nazad na isti. Kada se vratio, zalupio je prozor i ofkors - obje noge patkine su se odlomile. Tu sam ja uletila sa superljepilom i popravila stvar. Jučer ja stojim na balkonu (zaljevah moje maćuhice) a D viri iznutra i rekoh mu "pazi na debelu gospođu da joj ne polomiš noge" (figurica koja sjedi na prozoru) Pazi, pazi on.. Nekih 15 min kasnije, ja se izležavam a on nosi cvijet koji je bio na "kupanju" nazad na mjesto i ofkors - zapne za debelu gospođu. Ovaj put je šteta bila manja, samo je jedna ruka otpala, ali smo se smijali jedno pola sata tome. Rekoh, trebala sam mu reći da ne polomi gospođu a ne samo njene noge :) Opet je superljepilo pomoglo, ja sve životne probleme rješavam superljepilom :)

Danas, zadnji biser - grijem si vodu u mikrovalnoj za cappuccino i idem izvaditi šalicu (mikrovalna nam stoji na frižideru) i nekak mi se isklizne i zalijem i sebe i pod i frižider i mikrovalnu s vodom -.-' Na sreću, ne volim kipuću vodu u čaju/kavi pa se nisam ispekla pritom. Odlučih zato danas ne mrdati s kauča, just in case :) Želim doživjeti sutra.

I za kraj, slušam trenutno Pink Floyd - High Hopes i ne znam zašto ali asocira me na sličicu ispod, pa vas ostavljam da uživate u pogledu na nju.

19 comments:

  1. Nadam se da će ti ubrzo biti bolje, samo ti pij puno čaja i odmaraj :) mmm onaj od mente, moj najdraži odmah nakon zelenog :)

    Evo ja sam te se sjetila jutros kad sam se izvukla iz kreveta i rekla - idem vježbati :) sad ćemo vidjeti koliko će se to održati, ali stvarno je super osjećaj malo se pokrenuti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ja ovih dana pauziram, ali sada kad krenem nema stajanja :)

      Delete
  2. Pametno si odlučila, bolje da se ne mičeš s kauča :) I brzo ozdravi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zbog vlastite i tuđe sigurnosti, cijeli dan sam na kauču :)

      Delete
  3. oj i jasam se sinoc u 22 najela džema od jagoda :(, brzo ozdravi smoto ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i palačinke su bile sa pekmezom od jagoda - uvijek preferiram pekmez od čokolade :)

      Delete
  4. E, Rudolfe, Rudolfe..:) Kad si prehladjen, sve ti se oprasta..pa i palacinke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aj sad sam mirna srca xD trebala sam četiri pojest onda heheheh

      Delete
  5. Želim ti da što prije ozdraviš :))

    ReplyDelete
  6. Probaj sa grejpom! Ja se kada sam prehlađena natjeram da pojedem jedan čitav grejp, okupam se skoro vrelom vodom i onda se dobro obučem i iznojim, to mi istjera hajvančiće iz mene,možda bi moglo i tebi pomoći :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E nemam grejp al sam pojela 2 naranče - možda upali :D Mislim da sam danas puna C vitamina kao limun! Dobro da mi na uši ne ide xD

      Delete
  7. Hahaha! Umrla sam na pandu! Imaš tag na mom blogu! ;)

    ReplyDelete
  8. ooooo... znači više nas je smotanih ovdje, ha? kad bi baš pretjerala s nezgodama mama bi ludjela kako ne može vjerovati da je na svijet donijela tako trapavo i aljkavo biće!

    ReplyDelete
  9. Makovi su čarobni.

    I ja sam inače smotana, mada se ovo moje odnosi na mentalne lapsuse (ovaj naziv sam upravo izmislila i nadam se da postoji haha), tipa da kažem da se marka ovolaka zove Strossmayer, prijatelj mi se smije sat vremena, a ja tek navečer skontam da je Stadler. Nešto je na Š bilo. Enivej, meni baš lijepo čitati/slušati ovako o tuđoj smotanosti, znam da nisam sama na svijetu :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joj mentalni lapsus je dobar naziv :D imam i ja toga xD

      Delete
  10. Ja se nedam i danas sam prehlađena išla van, bolje da nisam. Sutra ću bit pametnija :))

    ReplyDelete