30 March, 2012

Death Proof

Jesam li rekla kako sam ljenčina? Nisam? E evo onda jedan postić o tome :)

Totalna sam ljenčoba. Ako nešto mogu ostaviti za sutra - ostavim. Posebno ako je to nešto što MORAM napraviti. Padne mi na um da složim neke naušnice ili nacrtam seriju crteža na istu temu? Odmah ću se prihvatiti toga. Netko me pita da nacrtam/napravim za njih? Ostaviti ću to za malo kasnije :)

Isto je i s vježbanjem. Počela sam vježbati, razbolila se pa nisam vježbala dva tjedna i sad mi se tako ne da. A znam da bih morala. Jer ću se pretvoriti u krumpir.



Jučer sam si za motivaciju upalila film "Death Proof" by ludi Quentin Tarantino.



Obožavam taj film! ♥ Film treba gledati u kompletu sa Planet Terrorom i njih dva dolaze pod zajedničkim imenom Grindhouse. Ovaj prvi mi je ipak malo draži. A kako mi taj film može biti motivacija? Žene u tom filmu su pre-zgo-dne! I kickaju ass btw :)
















I'd totally go gay za ovu u sredini xD

Ovo je pravi girl power film sa ah predivnim krajem :) K tome cure su prirodno zgodne a ne štange kakve smo naučili gledati u filmovima. U filmu ima i ova scena



pa kak ga ne bih voljela :)

Quentin zbilja zna kako zadovoljiti ženu s filmom :) Ništa u filmu nije višak i ništa ne fali. Također je isto i sa soundtrackom..



I jedna scena iz filma koju su srezali u verziji filma koju ja imam



Ne znam za vas al mene ovo totalno motivira da se ne pretvorim u krumpir :) Ali ako vam ne treba motivacija predlažem da pogledate film (ako već niste) samo zbog toga što je odličan :)

8 comments:

  1. Pa kako su ti tu scenu izrezali, najbolja u filmu :D. Quentin je stvarno luđak i zakon :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neam pojma, moram si skinuti full version film :)

      Delete
  2. Oh kako volim Quentina i njegove krvave uvrnute filmove. Ove Grindhouse filmove nisam nikad pogledala, ne znam što, definitivno idu na download. Ovu scenu znama. Mama mia kako je dobra!

    ReplyDelete
  3. hahahaha, skoro pa bih i ja go gay za vanessu ferlito :)))

    ReplyDelete
  4. Tarantina samo u posebnom raspolozenju :))

    ReplyDelete
  5. Ja sam isto lijenčina. Ali ne znam za film, haha...

    ReplyDelete