23 August, 2012

Paper Madness :)

U ovom postu sam opisala svoju ovisnost o pisanju pisama i svemu papirnatom. Jučer sam naletjela na jednu englesku stranicu sa setovima za pisanje i slinila nad njima nekih pola sata. Na žalost ne dostavljaju u RH a i cijene su im mašala ali to me nije spriječilo da slinim i dalje :)









Setovi su im predivni a neki dolaze u pripadajućim kutijama



Slin slin slin :) Jesen se približava čim me hvata manija kupovanja papira i sličica xD

Još jedna od stvari koju volim, ako ništa onda barem browsati, je kjut pribor za pisanje :)



Znam, znam ovo izgleda kao nešto za nekog od 10 godina ali baš me briga, meni će se ovo sviđati i kad budem stara baba :D

Počela sam dogovarati ovogodišnju razmjenu čestitki. Prošle godine smo razmjenjivali Božićne a ove godine se odlučujemo hoće li biti Božićne ili Halloween :) Mislim da ću s par prijatelja razmijeniti Halloween, a s par Božićne. Da mi ne padne sve odjednom pa moram nabrzaka :)

Jedini problem - nemam nikakve Halloween naljepničice :O eeeek!

Kao i u prošlom postu, završavam s riječima - ako netko zna gdje kupiti povoljne i kjut stvarčice za pisanje pisama u Zg, slobodno javite :)

35 comments:

  1. jao, ja sam slaba na školski pribor. Kako više ne idem u školu, to se preusmjerilo u notese, planere, kemijske, markere,fascikle, bla...potpuno te razumijem;)
    ako vidim išta slično, kupujem i šaljem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znaš gdje volim sliniti na planere i rokovnike - u Algoritmu, oni znaju imati predivne stvarčice samo su i njima cijene paprene.

      Delete
  2. Pa, od ovakvih stvari jesu i krenule sve druge papirnate opsesije..baš sam se nekidan počastila kompletom glitterastih kemijskih i spralno uvezenom bilježnicom na mačke...dok sam kupovala djeci pribor za školu. Nisi sama u svojoj opsesiji!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad bi i ja spiralno uvezanu bilježnicu na mačke iako mi ne treba xD

      Delete
  3. I ja pišem pisma, ali u posljednje vrijeme razmjenjujem razglednice sa svijetom i baš mi ja zanimljivo. Sve mi se ovo sviđa, šteta što nije dostupnije :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razglednice su mi isto zakon, ma samo da se piše i šalje :)

      Delete
  4. Tako si retro :), nije to loše uopšte, dapače.

    ReplyDelete
  5. jedino mi offertissima pada na pamet... a ni kod njih nema baš kjut stvari lately. provjerila. odrastaju :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. E nisam bila sto godina u offertisimi al djubrad ak nemaju kjut stvari!

      Delete
  6. I meni će se to sviđati kad budem stara baba :D, slinila sam sad sve vrijeme. Ja imam nekih setova, ali nisu ni približno lijepi kao ti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teško je pronaći set za kupiti kod nas a npr one koje naiđem bude 5-10 listova a4 i 5 kuverti = 60kn. A to mi mal previše kad ja u jednom pismu znam ispisati po 3 lista. Najčešće koje viđam je Diddle.

      Delete
  7. ajme kako su preslatki setovi, i ja bi ih sebi kupila :)) ja sam slaba na kemijske, flomastere i rokovnike i ne mogu si pomoći :)) kupila sam si jedno 3 planera za 2012. od kojih naravno koristim samo jedan, ali im ne mogu odoliti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obožavam planere, baš napisah gore Zubi kako slinim na onima u Algoritmu, tamo baš ima izbor ali im zna i cijena biti do 200kn. Mislim nije strašno ak kupuješ jedan u godini al ja bi ih kupila 10 xD

      Delete
  8. Joj ja gdje god da sam isla po trznim centrima van BiH slinila sam na one lijepe kozne rokovnike i skolski pribor. A cek ni ne volim pisati rukom samo to sve tako lijepo izgleda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne brini, i ja imam jedan rokovničić koji je predivan, A5 format a platila ga oko 100kn i na kraju ništa ni ne pišem unutra :D Al je divan xD

      Delete
  9. I ja sam oduvijek uživala u nabavi pribora a i sad ga malo pogledam u dućanima :). Tako da te kužim.. I dobra vam je ideja za razmjenu čestitki. Mogla bi možda napraviti članak o planerima odnosno rokovnicima koji se sve mogu negdje nabaviti ili tako nešto. Volim i planirati, raditi popise razne tako da je ovo baš za mene :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E mogla bi napraviti članak kad bih znala gdje ima, al od kad ne radim ni ne trošim toliko na takve stvari pa nisam tu u Zg ni obilazila previše papirnice. Ali kada počnem, vjerojatno će biti još hrpu postova o pismima i papirima :)

      Delete
  10. Ponosno prijavljujem beleznice sa Sarom Kej :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj Sarah Kay ♥_♥ Imam jednu malu knjižicu s njom, kao planer A5 format i onda imaš slobodno za neke dane napisati što hoću a na nekima je citat što taj dan raditi ili neka mudrost. Služi mi ko knjiga, niš ne pišem unutra sam listam i divim se :D

      Delete
    2. Jojjj..i ja bih je verovatno tako cuvala :)
      imala sam kao bebac ogroooman poster Sare kej, pa valjda ostalo..:))

      Delete
  11. Joj, stationery maniac :)
    Da nije bloga vjerovatno ne bih ni znala koliko nas ima koji u knjižarama čičimo i gledamo sveske, olovke, gumice,a školu davno završili! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa evo i ja se baš čudim i radujem svim komentarima, jej nisam jedina opsjednuta xD

      Delete
  12. Ovo je prdivno, pogotovo Italia thing....*-*

    ReplyDelete
  13. Ajme kako su medeni svi ovi setovi, pogotovo ovo u kutiji *-* Meni su uvijek bile zanimljive bilježnice i ostali pribor u jesen pred školu i cijelu vječnost bi birala što ću za koji predmet :D Uvijek sam u pernici imala milijun različitih penkali, puntarica i sl. A da ne kažem penkale raznih boja pa sa šljokicama, mirisima i raznim budalaštinama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj one gumice koje kao imaju miris a nikad ne možeš pogoditi koja na što miriše :) Kad sam ja išla u osnovnu onda je hit bila tehnička olovka koja izgleda kao šprica za cijepljenje pa kad ju nagneš ide kao krv unutra ili neš zeleno xD

      Delete
  14. Kjut! :3
    Ja sam slaba na olovke. Vise nemam mjesta za iste. But, keep them coming! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije bitno dal se ima mjesta, bitno je dal se ima novaca za nove xD

      Delete
    2. Otkako otvorise Mars radnju u komsiluku (uber jeftina)...ajme, ajme! :D

      Delete
  15. jaoooo, sjećam se setova za pisanje iz djetinjstva dok sam se redovito dopisivala s frendicom dugi niz godina. Kak je to bilo lijepo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vjerujem ^_^ Ja baš jučer dobila od moje D1 xD

      Delete
  16. Predivno! Svidja mi se blog.
    Pratim :*

    ReplyDelete
  17. Oh, i ja sam totalno slaba na pribor za pisanje i slatku paprinatu konfekciju :) I meni se sviđa tvoj blog, pratim :)

    ReplyDelete