06 January, 2012

Odluke

Donosim neke odluke. I nadam se da neće ostati samo na njima. Inače obožavam praviti liste, planirati, filozofirati, a kad dođe do trenutka kada treba nešto i napraviti ostavljam "za sutra"..Moram se riješiti te navike. I zato sad donosim jednu veću, jednu za koju ne znam jel to to ali sve me vuče prema tome i planiram ju provesti iz riječi u djelo..Iako, pisanje bloga je samo filozofiranje, zar ne? Stvar je u tome da dugo dugo već želim jednu stvar (o kojoj u detalje još ne bih pisala, dok ju ne provedem u stvarnost a ne samo filozofiranje) i sad sam pronašla koju to točno i bojim se jel to to za mene, ili nije..Ali kako ću saznati ako ne pokušam? Mislim da je vrijeme, kada sam okrivljavala druge za neke smijerove u svom živou koje nisam željela, prošlo i sada imam skoro sve uvijete da krenem kuda želim. Strah me ali što mogu izgubiti? Pola godine života, koje sam u zadnjih par godina znala provesti na autopilotu bez problema, tako da to i nije strašno..A druga opcija je da to bude to, savršeno za mene i da krenemo u neku bolju budućnost. I prvi put do sada sam odlučila šutjeti o tome, šutjeti prijateljima i poznanicima i rodbini dok ne vidim dal je to to ili nije.Čudno za mene, ali možda je ovo godina novih početaka? :)


2 comments:

  1. Nekad je odlična odluka zadržati neke stvari za sebe, ako zbog ničeg, onda da nitko ne poljulja tvoju odluku (sumnja nije dobra), a i da nemaš "generale poslije bitke"...

    ReplyDelete
  2. Potpuno se slažem. Vecina ljudi ne pokusava nista napraviti od svojih zivota vec samo kukaju o onome sto im smeta, bez da mrdnu dupetom, al su jako puni "savjeta" zasto netko drugi nesto ne bi trebao ni pokusati.A jos su glasniji ako pokusas i ne uspije ti.Zato ovaj put dok ne mogu reci - napravila sam to i to - sutim k'o zalivena :)

    ReplyDelete