05 April, 2012

Blebetanje Bezveze Nesh Ono

Ok jučer ste me zbilja iznenadili, nisam znala što pisati pa sam malo škrabeljala i mislila da ću na to dobiti 0 komentara kad ono.. :) Baš ste mi uljepšali dan (koji je do tad malo saksao iz nekih poslovnih razloga, kmek)

Ako nekom bude dosadno možete svratiti na moju stranicu na fejsu >>stranica<<< pa se uvjeriti da zbilja crtkaram sve navedeno u jučerašnjem postu :)

Inače, sređujem si jedan freelance posao i sad osoba s kojom sređujem me davila i davila dva tri dana i sad odjednom muk -.- A ako išta mrzim je kad ne znam na čem sam. Ne volim kad ne mogu planirati. Grr..



Enivejz! Ovih dana tražim gdje noćiti kad budemo išli slaviti godišnjicu. Pregledala sam valjda 30 hotela i apartmana i već sam mislila da neću ništa pronaći kad evo moje D u inbox - pronašla nam, i to vrlo povoljno, apartman za noćenje. Žena mi čita misli iako joj ništa nisam rekla :)

Ne znam je li tužno ili smiješno kako naši hoteli, moteli i sl posluju. Preko sranice booking.com možete pronaći više o nekom hotelu nego na stranici samog hotela. Užas. Čist se bojim rezervirati sobu jer tko zna što bi bilo kad bi tamo došli. Da ne kažem da im je logika katastrofa. Piše - soba sa bračnim krevetom, 500kn noćenje, max jedna osoba. I nema mogučnost da izabereš dvije. A što ću D-a švercat u kuferu? Mislim wtf. Onda hrpa onih koji imaju minimum noćenja od 5 dana i slično. Uglavnom, D me totalno spasila. Jedva čekam da idemo :) I hvala dragom bogu da imamo viksu na moru pa da kroz ovo ne moramo prolaziti svako ljeto.



Od Istre sam do sada vidjela samo Rovinj, Brijune (ali to nekada kao mala)i Opatiju i to sa kolegama (jedan skup je bio u Rovinju a drugi na Malom Lošinju pa smo išli preko Istre). Htjela sam nekako u ovaj put za godišnjicu ubaciti i Brijune ali bi to bilo totalno skretanje i duplo duži put jer moramo stići do Umaga tako da šipak od toga. Imam sreću da moj D voli putovati i voli voziti pa ja samo sjednem kao krumpir i uživam dok ne stignemo. Mislim da smo se mi, što se toga tiče, baš dobro našli. Ja volim planirati, smišljati gdje ćemo i kako, kupim sve za put, isplaniram sve u detalje a na njemu je samo da vozi :)

Uf baš se veselim. Svibanj nam je ove godine opet ludnica, šogori imaju godišnjicu (na sreću dva tjedna ranije) pa ćemo jedan vikend trpati a drugi putovati. Usput, ima tko kakvu ideju što kupiti šogorima za godišnjicu? Uvijek se pogubim kod tih darivanja, nemam pojma što bi osobi kupila. A još kad su u paru :D A sve u stanu imaju.. Dobit će vrečicu čipsa xD

Uf uf danas opet post bez glave i bez repa, u biti pišem ovo a mislim na sto poslova koji me čekaju pa idem ja najbolje to srediti, ako me kasnije uhvati spisateljsko ludilo možda dobijete i neki dubokoumni post a do sad uživajte u ovome :)



Byee ♥

14 comments:

  1. Aaaaw crtezi su tako leepi! <3 Ulepsali su mi jutro, celu noc nisam spavala zbog skoro-pa-punog meseca...pa sam bila sva blah, ali sada vise nisam! I mi cemo se uskoro spremati za put, nije bas godisnjica-to nas juna ceka, a ti pokloni-poludim od njih pa mu onda najpre napravim nesto jer ne znam sta da mu poklonim, novac je ionako u istom steku-znace da sam pazarila... xD Bracni krevet-max jedna osoba ahahaha loool! <3 Ja se rasprdela ovde, ali razumite me-celu noc cekam da neko nesto postuje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha a siroče :D Ma lako za dečka neg mi je šogorima problem što kupiti. Dragi i ja si inače ne kupujemo ništa za godišnjice već su nam putovanja poklon i onda još odemo na neku večericu i tak.

      Delete
  2. Bili su buraz i šogorica prije par vikenda negdje u Istri, u nekom novom hotelu i totalno su oduševljeni. Ona je arhitektica, pa je prošla i skicirala valjda svaki kutak, a on je sve nešto na finjaka, pa mu je pasala usluga, proučavanje i aktivnosti.

    Bili su na nekoj vikend akciji, tako da ih uopće nije izašlo puno, pa ih mogu pitati ako si zainteresirana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvo ću vidjeti što mi D javi, nakon Uskrsa će znati - ako slučajno to ne bude funkcioniralo onda je svaka informacija dobrodošla :)

      Delete
  3. Ih, blago tebi..Da mi je da zbrisem u neku Tunguziju na par dana..
    A sto ti lepo ne pitas sogore sta im treba? Em vuk sit, em ovce na broju :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa baš bi i mogli, ak ne - kupimo im onaj poklon bon iz DM-a ili Mullera xD

      Delete
  4. evo sad ću se logirat na fejs samo da bi ti lajkala stranicu na fejsu i da vidim crteže :)))

    ReplyDelete
  5. ma daj se prestani stalno ispričavat za postove bez glave i repa, kad ih mi baš takve volimo!!! :)))

    ReplyDelete
  6. Krumpir lol! Sad mi je žao što nemam FB samo da ti lajkam stranicu, nagovorit ću prijateljicu :). Kako ste ti i D. slični meni i mom D., to je tako simpatično :). Sretno s poslom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krumpir je rješenje za sve :D Omg klonirani smo! :D

      Delete
  7. Iznajmljuješ li ti tu vikendicu? :D

    ReplyDelete