22 April, 2012

I'm Too Old For This Shit

Jučer smo išli proslaviti legin rođendan. Natjerala sam D-a da dio odemo autom da ne moramo paziti na zadnji bus. Kako je bilo lijepo vrijeme rekoh idemo se prošetati pa ćemo do trga pješke. D voli kad obučem svoje čizmice a prezire balerinke iz dna duše, pa sam uz minić nabacila i čizmice.

Prva greška.



Do trga ima nekih 4 km. Inače mi to nije daleko za prošetati se. Inače su moje čizmice udobne. Jučer su odlučile izbaciti mi žulj nakon cca 2.5 km na obje noge. Predaleko da se vratimo do auta. Ajde hopsamo mi tako, kukam ja, on se siroče ispričava što je rekao da bolje izgledam u čizmicama. Tko zna, kakva su moja osjetljiva stopala možda bi mi iskočio žulj i u razgaženim balerinkama ali neka, pustim ga neka bude kriv :) Čak sam mozgala da skočim kupiti balerinke koje sam gledala dan ranije ali sam odustala.

Nađemo se nakon toga s legama i odemo u Pivnicu Medvedgrad. Zezancija ovo ono, sve super - kad drugi lega naruči medicu za sve. Ajmo nazdravljati, ajmo.

Druga greška.



Inače se nazujim od jednog radler piva a kad je medica stigla bila sam već pri dnu krigle svog tamnog piva. Prvu medicu nisam ni osjetila pa rekoh, ok, pila sam malo više likera u zadnje vrijeme (kako ih moja mama pravi poslala nam je 5 "uzoraka" pa sam kusala od svega po malo) pa mi vjerojatno neće ništa biti od ovog. Mala je štamplica. Yeah right. Nakon druge meni se počelo gadno vrtjeti. I to ono u roku od 20 sec kako sam ju popila. Reko ja mom D da mi nije dobro i da nisam sigurna jel me više pere alkohol ili anksioznost da ću past u nesvijest pred svima. Pa me siroče tješio da mi nije ništa, sam da dišem i da ću biti ok. Tako smo mi jedno 15 min brbljali i malo sam se smirila al reko fuck it, ne pijem ja ništa više.

Ostatak večeri sve ok, zezali se, brbljali, nerdovske fore letjele na sve strane jer je to sve ekipa iz game industrije, uglavnom odlično. Stigao fajrunt, zatvara se pivnica a ostatak ekipe stao mozgat gdje da dalje idemo i odluče negdje na drugi kraj grada od našeg parkiranog auta. Ja ovaka nazujena, dost mi svega, najradije bi doma.. Em mi se vrtilo još lagano, em me noge boljele, nit mi se ide ikud više, nit mi se hoda. Party pooper, što da kažem. U biti mi je tu negdje jedna misao sijevnula glavom



Stanem ja D-a bockat da mi idemo doma, da sam umorna ovo ono. Sad on opet što će, još malo bili s legama, otišli do trga u Surf'n'Fries po krumpiriće i kad su ovi stali dogovarati kako da stignu gdje planiraju ići mi se pozdravimo i ajd lagano pjehe nazad. Na sreću taman smo bili kraj tramvajske stanice kad je naišao tramvaj i brzo mi unutra pa me spasio nekih 3 km hoda :) Kad smo došli doma, skinuh se, bacih vražje čizme u kut s olakšanjem, tuš i sve kako ide i pravac u krevet. D se složio da je dobra ideja što smo doma došli jer se i njemu u biti nije dalo na drugi kraj grada sad al nije htio ispasti nepristojan. Na sreću jedan lega je otišao ranije od nas pa nismo mi prvi, što sam mu i rekla.

Kad sam sletjela na naš ogroman krevet, među mirišljavu posteljinu bilo je ono



Čista uživancija biti ušuškan nakon provoda u svoj krevet. Svugdje je lijepo al najljepše je doma u našem krevetu :)

Danas se probudim, sve mi se vrti. Ajde pit vode, legnem na kauč, sva jadna.. Opet moj D trči oko mene, namješta mi jastuk, pokriva me, odveze se on u trgovinu da nam kupi neka peciva za doručak jer kad god je meni muka samo mi nešto slano za pojest pomaže a nismo imali ništa doma..



Cijelo jutro se on vrtio oko mene, pospremao sve što smo nadrložili jučer a da je ostalo iza nas.. Do pola dva se to meni nekak smirilo, pa smo išli na ručak kod njegovih iako smo prvo mislili da nećemo moći zbog mog jadnog stanja. Nisam bila gladna ali na sreću nije mi više bilo tako grozno kao ujutro pa sam preživjela i dok smo išli kući bilo mi je puno bolje.

Tako je eto prošao moj izlazak a ja od sad idem van samo ako je u pitanju opijanje ovim



Hvala bogu da imam mog D koji je uvijek spreman paziti i maziti me jer sam evo takav baksuz pa ne znam što bih bez njega. Bit će neki muffini samo za njega ovaj tjedan :)

12 comments:

  1. baš sam i mislila da si sigurno pretjerala sinoć kad te danas nema :)))))))

    ja sam već odavno zaključila da sam too old for that shit, party pooper po definiciji

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od sad pristajem samo na petosatne kave gdje se ništa ne miješa xD

      Delete
  2. To je samo faza, vidjet ćeš :).
    Slava D-u!

    ReplyDelete
  3. sinkronicitet:) baš pišem o izlascima.
    ja bih rekla da su mooožda godine jedan od faktora zašto sve manje idem van ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kakve godine, jednostavno mi to više nije uberzabavno kao nekada :) Možda me u penziji pukne pa budem opet cijele noći vani xD

      Delete
  4. Znaci ti si super za odrzavanje kad je alkohol u pitanju :) Md i dan-danas tvrdi da me je lakse oblaciti nego napiti %)A bas sam se uzelela nekog izlaska..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha da, ja uvijek kažem dragom kak je dobro prošao samnom - kupi mi jedno pivo i ja gotova :D

      Delete
  5. Ja sam se sve nešto trudila,trudila, godinama, a onda sam jednostavno postala prestara za sve to i konačno sama sebi priznala da uopće nisam tip za noćne izlaske, redovito umrem od dosade na istima. Volim dnevna druženja, kave i šetnje.I točka. Konačno me nije strah da ću ispast manja frajerica ako to priznam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ista stvar sa mnom. stojim negdje vani, pospana i kenjkava kao malo dijete i pitam se zabavljaju li se svi oko mene ili samo glume.

      Delete
    2. E pa takva sam i ja - meni je super izlazak kad se moja D2 i ja nađemo u 3 popodne i kafenišemo do 23h :)

      Delete
  6. Ja napisao post na ovu temu :D Baš mi fino došlo za ideju :D

    ReplyDelete