08 December, 2012

Christmas List

Imali smo svakakve planove za vikend. Išlo nam se nekud na put, mislila sam do WestGate-a po boju za printer, u knjižnicu, na plac, šetati se nekud.. Probudilo nas je zavijanje vjetra, snijeg i sijevanje oko 6 ujutro. Nikad do sad nisam vidjela da pada snijeg i sijeva O_o Auto je zatrpan, parking je zatrpan, sretni smo da skupa sa stanom ne odletimo u Oz koliko dere. Tako da danas ništa od ničega.



Pa kad je već taj zimski ugođaj, odlučih napisat čestitke. Na žalost nisam mogla napraviti custom made kad nemam boje u printeru da printam svoje crtežiće ali mislim da će svi biti hepi s onim što dobiju :)



Šaljem ih u ponedjeljak i nadam se da će sve stići kud trebaju. Ne brinem se za ove doma već za vas prekograničare, ne znam kakav je poštanski sistem tamo, pa sam za svaki slučaj sve obljepila selotepom da se ne otvore xD

Baš je super feeling pisati i slati čestitke, jednako kao i otkriti neku u svom poštanskom sandučiću ^_^

Sad se bacam na pranje suđa od jučer, pa na kiflice i onda odmaranac ostatak dana. Samo mi je žao što jučer nisam stigla u knjižnicu, baš mi se čita nešto uz što mogu pustit mozak na pašu. Oh well :)

15 comments:

  1. Kod nas je noćas bilo strašno nevrijeme, mislila sam da će mi stan otpuhati :) ali kad sam jutros vidjela kako je vas gore zatrpalo...bit će bijeli božić ako ovako nastavi :))

    ReplyDelete
  2. Strpaj im i pokoju kiflicu u kovertu :D

    ReplyDelete
  3. Jao, baš divno od tebe <3
    Pravaaa zimska atmosfera, em sneg, em ovaj svećnjak... Joj, što ti zavidim!

    ReplyDelete
  4. Jau!! Vidi je sto je slatka :))
    Ti jos ne prijavljujes Zorana sto znaci..smrc..

    ReplyDelete
  5. Koliko snijega :D Pa baš je gušt grijati se kući kada je vani sve bijelo i puno hladno :)) Meni je baš žao što se kod nas izgubio taj običaj slanja čestitki, sjećam se kada sam bila mala da mi je bilo najdraže ići s mamom birati čestitke za rodbinu :)) Tvoje čestitke su baš slatke!

    ReplyDelete
  6. Evo i Sarajevo je pod snježnim napadom u zadnja dva sata. :D
    Čestitke su divne.

    ReplyDelete
  7. aaaa snjegić... i ja bi!! Kod nas na jugu kiša, kiša i opet kiša :(

    ReplyDelete
  8. Barem je vikend pa većina ljudi ne mora na posao, i probijati se po zametenim cestama...
    Čestitke su stvarno nešto krasno za pronaći u sandučiću osim hrpe računa. Treba održavati taj običaj. Svi ćemo zaboraviti pisati rukom :/ Dobro, mi ne, ali sve se bojim novih generacija..

    ReplyDelete
  9. ja se jutros probudila u cik zore pa od uzbuđenja što je pao snijeg a ja ne moram mrdat iz toplog kreveta nisam mogla ponovno zaspati! milinica!

    ReplyDelete
  10. eh ja sam bas stavila slike, snijeg napadao u Bihaću - milina :)))

    ReplyDelete
  11. snijega ko u prici :D bas je dobro zatrpalo i to prakticki preko noci, lijepo je malo vidjet, ali nadam se da se nece zadrzavat

    ReplyDelete
  12. Koja zimska idila!

    Osvoji nakit: >> GIVEAWAY <<

    ReplyDelete
  13. Baš lijepo što još netko šalje čestitke jer imam osjećaj da se to radi sve manje i manje kod nas.

    ReplyDelete